19/02/2020 11:44:43 - 20/02/2020 11:44:43 - 1415 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Kulübünün düzenlediği DUAYENLERLE BULUŞMALAR temalı konferanslar serisinde beşinci duayenle buluştu.

Bankacılık ve Finans Kulübünün misafiri Dünya ekonomi yazarı, ES danışmanlık, eski FED ekonomisti ve Erste bank CEO’su Sayın Erkin Şahinöz oldu. Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bölüm başkanı Doç. Dr. Süleyman Kale’nin moderatörlüğünde bankacılık ve finans kulübünün misafiri Erkin Şahinöz, yapmış olduğu ‘’90 Dakikada Yıkıcı İnovasyonlar ve 21. Yüzyılda Hazerfenlik’’  konulu sunumla deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

18 Şubat 2020 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesinde gerçekleşen konferansa öğrenci ve akademik personelimiz katılım sağladı.Bankacılık ve Finans Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Sayın Şahinöz’ e plaket ve teşekkür belgesi verildi.

BVF DUAYENLERİYLE BULUŞUYORUZ

ERKİN ŞAHİNÖZ