T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
05/09/2017 11:29:49 - 05/09/2017 11:15:27 - 1267 Takip

Yüksekokulumuzda kayıtlı tüm öğrencilerin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları 05.09.2017 - 08.09.2017 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Ayrıca bu yıl kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz de ders kayıtlarını Öğrenci Bilgi Sisteminden kendileri yapacaklardır. Bu yıl yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresi üzerinden Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparken Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numaralarını, Şifre kısmına ise T.C. Kimlik Numaralarının ilk 5 hanesini yazmaları gerekmektedir.Belirlenenen tarihlerde Öğrenci Bilgi Sisteminde ders kaydını tamamlayan öğrencilerimiz dekont ve 3 nüsha ders kayıt çıktılarını imzalayarak 15 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar program danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

Ders Kayıt Kılavuzu için Tıklayınız.

Program Danışmanları

Uluslararası Ticaret ve Lojistik 1. Sınıf (I. ve II. Öğretim)

Yrd.Doç.Dr. Ferahnur ÖZGÖREN ŞEN

Uluslararası Ticaret ve Lojistik 2. Sınıf (I. ve II. Öğretim)